AEmic: Ambities mogelijk maken
Home
Waarom AEmic
Uitgangspunten
Hoe werkt AEmic
Profiel
Memorabel
Onderzoek
Projectmanagement
Advies
Contact

Hoe werkt AEmic?

Denken en doen, dat is mijn kracht. Ik ben gedreven om de ambities van mijn opdrachtgevers waar te maken door altijd iets meer te doen dan wat wordt gevraagd.

Om samen met opdrachtgevers kansen te realiseren. Afspraak is afspraak bij AEmic. En daarmee in aantoonbaar resultaat voor de klant. AEmic heeft een eigen aanpak, gestoeld op een gedegen kennis van zaken. Dit resulteert in een uiterst doelmatige manier van werken. No-nonsense, een hard-werken-mentaliteit met de handen uit de mouwen.
 
AEmic levert degelijkheid en streeft naar een gedegen advies, veelal gevolgd door implementatie, begeleiding en projectmanagement.
 
AEmic dicht de kloof tussen beleid en burger, tussen de afnemers van diensten en de leveranciers van diensten. Ik verbind strategie en praktijk. Door een idee in een context te plaatsen, waar dit kan groeien. Door (kwalitatief) onderzoek naar verwachtingen en waardering van de dienstverlening. Met op maat gesneden adviezen hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. En door het ontwikkelen en managen van projecten en programma’s om de effectiviteit en efficiëntie van beleid en dienstverlening te realiseren.

 AEmic: advies, onderzoek, management, levensboek, reminicentie

AEmic  | info@aemic.nl