AEmic: Ambities mogelijk maken
Home
Waarom AEmic
Uitgangspunten
Hoe werkt AEmic
Profiel
Memorabel
Onderzoek
Projectmanagement
Advies
Contact

Uitgangspunten

Betrokken compagnon.
Ik hecht aan een duurzame relatie met mijn opdrachtgevers. In mijn dienstverlening staat uw vraag centraal. Dat begint met het vooraf in kaart brengen van wensen en behoeften. Op basis van die wensen en behoeften wordt een plan van aanpak opgesteld met probleemstelling, doel van de inzet van AEmic, werkwijze en uitvoeringsafspraken.
 
Ik streef in onze samenwerking naar langdurige relaties en heb zo een waardevolle reputatie opgebouwd. Mijn kennis deel ik met mijn opdrachtgevers. Ik wil daadwerkelijk begrijpen wat uw ambities zijn en samen met u deze doelen verwezenlijken. Schouder aan schouder werk ik mee tot het resultaat zo is, als afgesproken.
 
Teamgeest speelt daarbij een heel belangrijke rol. De wijze waarop wij continu meedenken, is tekenend. Het met elkaar delen van kennis en marktinformatie staat aan de basis van alle succes
 
Eigenheid.
Ik ben bereid om op een andere manier naar zaken te kijken, buiten de gebaande paden te treden en mijn  ‘kop boven het maaiveld uit te steken’. Omdat ik alleen meewerk als ik zelf in onze aanpak geloof. Weten dat die werkwijze tot resultaat leidt.
 
Kwaliteit en professionaliteit
Ik werk altijd op basis van een gedegen analyse. Daarom blijf ik het werkveld van mijn opdrachtgevers steeds volgen. Kwaliteit, professionaliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding zijn voor mij de belangrijke pijlers.
 
Inventief
Buiten de begane paden treden. Voortdurend op zoek naar vernieuwing, het aanwenden van creativiteit, pragmatisch, maar vasthoudend aan de eigen visie: de droom waarom AEmic is gestart.
 
Compassie en respect
Niet oordelend, maar begrijpen. Mededogen gekoppeld aan de overtuiging dat er voor iedereen een kans op een beter leven is. Als mensen maar geloven in hun eigen kunnen. Niet door voor anderen de kastanjes uit het vuur te halen, maar mensen helpen zelf hun verantwoordelijkheid te nemen.

AEmic: advies, onderzoek, management, levensboek, reminicentie

AEmic  | info@aemic.nl