AEmic: Ambities mogelijk maken
Home
Waarom AEmic
Uitgangspunten
Hoe werkt AEmic
Profiel
Memorabel
Onderzoek
Projectmanagement
Advies
Contact

Profiel

Ik ben goed in interviewen, onderzoek, advies en projectmamanagement. Dit zijn mijn belangrijkste vaardigheden. Deze competenties vormen de basis voor alles wat ik doe. AEmic investeert voortdurend in het vernieuwen en onderhouden van deze vaardigheden. Ik ben bereid grenzen te verleggen en het beste uit mezelf te halen. Door dicht bij de klant te staan en daadwerkelijk te weten wat de behoefte van de klant is.
 
AEmic ontstond januari 2009. Spil van AEmic is Marion Stroeks-Philippens. Ik heb meer dan 15 jaar voor verschillende bedrijven en (semi) overheidorganisaties gewerkt. In mijn studie heb ik de nadruk gelegd op een etnografische variant van maatschappelijk onderzoek. Ik heb jaren gewerkt als projectleider bij een marktonderzoeksbureau en als consultant en marketingmanager bij organisaties die voor de overheid werken. AEmic heeft vooral kennis van maatschappelijke en arbeidsmarkt vraagstukken.
 
AEmic, is afgeleid van emic, een begrip uit de etnografie. Het betekent het begrijpen van mensen en ontwikkelingen van binnen uit. Door mensen zelf aan het woord te laten. Zo wordt daadwerkelijke betrokkenheid gecreëerd, omdat deze is gebaseerd op oprecht begrip. Op basis van dit begrip wordt gewerkt aan succesvol beleid in projecten of programma’s. Die betrokkenheid maakt voor ons het verschil uit.

AEmic: advies, onderzoek, management, levensboek, reminicentie

AEmic  | info@aemic.nl